Tårevått


Etter noen dager med ettertanke..
Jeg er ei jente med mange og mye følelser..
Jeg blei ikke slått ut av den beste (som jeg håpet hvis jeg først skulle bli slått ut.) Tror likevel denne videoen forteller hvor fint jeg hadde det. Og hvor mye dette betydde for meg. Jeg ville ikke reise hjem fra lofoten. Det var det kjiipeste med å dra hjem. Å ikke få være i Lofoten lengre sammen med Geir. Jeg trivdes så godt! Men heldigvis så skal jeg tilbake:D:D

I tillegg så har jeg lakenskrekk, jeg liker å få meg meg ALT som skjer..
Fikk jo med meg alt, måtte bare vente et helt år!
Selv om jeg visste hvem som vant så var det utrolig gøy å se siste episode på tv i går;)
Jeg har lyst å time et Lofoten opphold med at skreien har kommet for fullt. Jeg har lyst til å oppleve at det er slitsomt fordi det er så mye fisk;)
...så da blir det kanskje vm i skreifiske en vinter!
Det blei tårevått denne gangen, en blanding av alle slags tårer. Glade, takknemlige, triste og lettende tårer siden jeg hadde fått med meg så mye fint.. Jeg måtte faktisk gråte litt da jeg så meg selv gråte på tv på søndag.. (litt rart kanskje, å gråte av seg selv?!)
Det var i hvert fall veldig rart å se seg selv sånn!
Jeg lurer på hva som skjer nå fremover på min vei i dette livet..Time will show;)
JEG GLEDER MEG!

2 kommentarer

Kjetil

11.04.2017 kl.11:55

Hei!

Så fint å lese det du skriver. Fin egenskap å ha mye følelser. Blir lett rørt selv og ble rørt når jeg så deg ryke ut fra «Skårungen». Har lest litt i bloggen din og ser du har en fantastisk fin holdning til livet. Inspirerende å lese. Når jeg ser tilbake så skulle jeg ønske at jeg hadde grepet alle sjansene og utfordringene som dukket opp mye oftere og ikke safe så mye. Men å angre er ingen vits. Nå skal jeg se fremover og la drømmene bli virkelighet. God påske til deg :D :D

Niiina :D

11.04.2017 kl.20:54

Kjetil: Herlig, det beste av alt er at det er aldri for sent. Dødskult at du nå skal se fremover og skape ditt eget liv du også:) Bedre å angre på noe du har gjort, enn noe du ikke har gjort:) Gøy at du leser bloggen min og håper du vil fortsette med det:) Lykke til og grip mulighetene når de kommer;)

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Jeg tror at alle mennesker har fått utdelt hver sine vakre vinger. Og alle mennesker er den beste versjonen av seg sjøl når disse vingene fritt får utfolde seg. Med vinger mener jeg våre beste styrker. Våre positive egenskaper som er med på å forme deg og meg som person. Jeg skriver om min vei mot mitt drømmeliv. Jeg tror at vi til stor grad kan skape vårt liv. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for det å kunne være den beste versjonen av seg selv. Jeg tror at når mennesker gjør det man har LYST til så skjer det spennende ting:) AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits