Sivertsen jr!


HIPP HURRA!!
Denne lille snutten har jeg levd på hele uka.. Når jeg ser på den lille filmen så får jeg samme følelsen i hele kroppen som jeg gjorde for et år siden.

Jeg blir stolt, stolt av oss. Jeg blir glad, glad for hvor fint jeg hadde det på båten sammen med Geir. Jeg blir nygjerrig på hvordan fortsettelsen blir.

Jeg ser det jo for første gang sammen med dere på søndagene og mandagene, så det er klart jeg er spent:D

At det er 115K visninger på denne oppsummeringa av forrige episodes lagkonkurranse synes jeg er helt vanvittig, og selvfølgelig kjempegøy:D:D

Og til slutt så vil jeg bare takke for alle dere snille menneskene som heier på Sivertsen jr;)

Vi sees i morgen kveld:D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Jeg tror at alle mennesker har fått utdelt hver sine vakre vinger. Og alle mennesker er den beste versjonen av seg sjøl når disse vingene fritt får utfolde seg. Med vinger mener jeg våre beste styrker. Våre positive egenskaper som er med på å forme deg og meg som person. Jeg skriver om min vei mot mitt drømmeliv. Jeg tror at vi til stor grad kan skape vårt liv. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for det å kunne være den beste versjonen av seg selv. Jeg tror at når mennesker gjør det man har LYST til så skjer det spennende ting:) AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits