Yoloferie i bil retning nord!

Ferie er noe av det beste jeg vet! Og frihetsfølelsen som følger med gjør meg sprudlende glad;)

I år hadde vi lyst å oppleve mer av vårt flotte land Norge. Vi satt oss i bilen fra Drammen og suste mot nord, typ Lofoten.

Vi har ferie 1 hel måned. Vi har ingen planer og blir med dit vinden fører oss:)

Det eneste vi visste var at vi skulle bo et par dager på Rorbua til skipper Geir og kona han Lajla de første dagene. Maken til flotte folk!
Laukvika rorbuer kan annbefales på det sterkeste!

Disse flotte menneskene har noen utrolig koselige og flotte rorbuer de leier ut, og Laukvika har en helt spesiell ro over seg som er helt perfekt for de som søker seg ut av stressede byer, jag og mas.

Og den naturen! Jeg er forelska. Virkelig!

Bilde over er fra midnattssola fra et fjell som heter Matmor.  En kjempetur!

Hvis det er noen som har noen kule tips om hva vi bør gjøre mens vi er her så er det bare å spytte ut.

God sommer så lenge<3

3 kommentarer

Jan-Erik Alberts

18.07.2017 kl.18:51

Ser ut som dere koser dere masse, og det bildet med sola er utrolig flott. Det burde du forstørre å henge på veggen😊 Kos dere videre på ferien deres, nyt den og lad batteriene😊

Niiina :D

18.07.2017 kl.20:24

Ja vi har det helt perfekt. Skikkelig deilig med ferie. Ja det har du helt rett i, kanskje jeg skal gjøre det:) God sommer til deg også;);)

Jan-Erik Alberts

18.07.2017 kl.22:46

Så bra at dere har det helt perfekt:) Blir ferie litt senere for min del, og Lofoten står på lista over steder jeg vil besøke:) Synes du skal gjøre det, nydelig bilde:) Tusen takk;);)

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Jeg tror at alle mennesker har fått utdelt hver sine vakre vinger. Og alle mennesker er den beste versjonen av seg sjøl når disse vingene fritt får utfolde seg. Med vinger mener jeg våre beste styrker. Våre positive egenskaper som er med på å forme deg og meg som person. Jeg skriver om min vei mot mitt drømmeliv. Jeg tror at vi til stor grad kan skape vårt liv. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for det å kunne være den beste versjonen av seg selv. Jeg tror at når mennesker gjør det man har LYST til så skjer det spennende ting:) AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits