Ta vare på vennskapet!

"Hei ❤️ Vil bare si at jeg setter så stor pris på at du kommer til meg når du har ting du vil prate om, og du skal vite at jeg tar MER ENN GJERNE i mot deg til alle døgnets tider. ❤️ Hvordan har dagen din vært? 😘"

Denne sms fikk jeg fra en av mine beste venninner, og den gjør meg så glad!
Jeg er så heldig som har det sånn, og det vil jeg ta vare på resten av livet. Jeg vil at vi skal være åpne og ærlige og alltid kunne komme til hverandre uansett hva vi har på hjertet. Enten det er latter, glede eller tårer så er det mye morsommere og/eller føles letter om det deles.

For å vise hvor glad jeg er i denne jenta og for å vise hvor mye denne fine meldingen betyr for meg var jeg nødt til å sette mitt preg på vårt vennskap ved hjelp av to malerier.

Min venninne har akkurat flyttet og hun samler på mummikopper..    Maleriene ble skapt av mummi-inspirasjon og kjærlighet<3

Takk for at du er den du er! Jeg elsker at du er akkurat deg<3

Du inspirerer meg hver gang vi møtes:D

Til slutt vil jeg bare si: Ta vare på vennskapet!
Det er gull verdt å legge masse i potten, dyrke bra resjoner med bra folk. Og hvis du har funnet noen du liker å være sammen med -> Husk å sette pris på dem <3
Ofte;)

4 kommentarer

Nina

28.04.2017 kl.22:46

Godt med gode venner 💕

Ha en fin Lørdagskveld :)

Nina

28.04.2017 kl.22:47

Ehh Fredagskveld mente jeg :)

Niiina :D

28.04.2017 kl.22:52

Ja det unner jeg alle:) Ha en strålende kveld du også;);)

Kjetil

29.04.2017 kl.00:26

Så fint du skriver og så flink du er til å formidle budskapet i bildene dine. Gode venner er viktige og man må ta seg tid til å pleie vennskapet . Noen venner kommer, andre går og noen har man for alltid. Et tilfeldig møte kan bli til et godt vennskap. Det har jeg selv erfart flere ganger. God helg til deg. :)

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Jeg tror at alle mennesker har fått utdelt hver sine vakre vinger. Og alle mennesker er den beste versjonen av seg sjøl når disse vingene fritt får utfolde seg. Med vinger mener jeg våre beste styrker. Våre positive egenskaper som er med på å forme deg og meg som person. Jeg skriver om min vei mot mitt drømmeliv. Jeg tror at vi til stor grad kan skape vårt liv. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for det å kunne være den beste versjonen av seg selv. Jeg tror at når mennesker gjør det man har LYST til så skjer det spennende ting:) AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits