Jeg fikk sjokk!

Planen var at vi skulle på tur;)
Og når man drar på tur er det viktig å kose seg;)
Så vi tok med primusen og kjøpte noe digg mat:D

Vi tok også med fiskestanga! Kan jo ikke dra noe sted uten lengre føler jeg! ;)
Jeg har jo ikke egen fiskestang, så denne fant jeg i garasjen til mamma og pappa. Den hadde ikke blitt brukt på en god stund for å si det sånn. Kroken var rusten!
Vi måtte jo ha ordentlig krok, så stakk innom å kjøpte et par på xxl:)

Endelig var klare for en skikkelig deilig vårtur..

Etter en stund så begynte vi å nærme oss plassen vi skulle være. Og det var da sjokket kom!

Hele vannet var isbelagt! Vi så på hverandre og begynte å le.. fyttikatta, dette var det ingen av oss som hadde forberedt oss på;)

Heldigvis hadde vi mye digg mat i sekken så turen ble strålende likevel og vi fikk oss en god latter;);)

Viltgryte på skauen annbefales! Og som dere ser på bildet så var det litt åpent vann på andre siden hvor vi campen, så roen kunne senke seg maksimalt.

En hel dag ute i skogen gjør underverker for kropp og sjel, jeg føler meg alltid inspirert når jeg kommer tilbake, så i dag så ble det litt maling igjen;)

Når jeg har malt ferdig så kommer maleriet ut på bloggen så klart. Jeg trenger noe utstyr på butikken for å sette prikken over i'en så gleder meg til det åpner;)

Inspirasjon er spennede greier;)
Jeg lurer på:

Hvor henter dere inspirasjon fra?

Jeg blir inspirert av alt rundt meg, så kanskje en av kommentarene deres kan bli min inspirasjon til neste tur eller neste maleri;)..?

3 kommentarer

Jan-Erik

23.04.2017 kl.19:37

Det kommer stunder i livet der man må ta valg, våge å satse på noe nytt. Før jul stod jeg ved ett sånt valg, og jeg tok den sjansen. Valgte å prøve meg på en helt ny jobb. I perioden fram til jeg skulle begynne lå det en usikkerhet i bakhodet, var dette riktig? Etter å ha fulgt deg i Skårungen og begynt å følge bloggen din, må ikke glemme kampene i Glassverket også;), så har den tvilen stilnet. Du har inspiret meg til å tørre å satse, og gitt meg troen på at ja dette klarer du. Det er lov å feile, men at man ikke må gi seg. Så du er min inspirasjon Nina, så tusen takk for det du står for, og for at du er den du er:-)

Niiina :D

24.04.2017 kl.09:09

Tusen takk Jan-Erik:D Dette betyr mye for meg å få en sånn tilbakemelding!
Jeg er så glad for at du hoppa i det og satsa alt. Uansett om det er drømmejobb eller ikke så er jeg sikker på at du er et sted videre på din vei:D Og utrolig kult at tvilen stilnet, det er grunnen til at jeg har en blogg. For å ufarliggjøre det å tørre å prøve.
Jeg er sikker på at du har gjort et bra valg;) Jeg er så glad helt ned i hjerterota at dette skal jeg leve på hele uka.. tipper vel at det blir noe kreativt ut i andre enden:)
-Det er bedre å angre på noe du har gjort enn noe du ikke har gjort-

Takk for at du er den du er, du er virkelig bra! Lykke til, glede meg til å følge med videre;)

Jan-Erik

24.04.2017 kl.16:35

Så moro og herlig du likte kommentaren min Nina😊 Foreløpig er jeg veldig fornøyd med valget mitt, selv om jeg er i kurs fasen ennå. Skal holde deg oppdatert på hva som skjer, og spent på hva som kommer ut av den kreative siden din. Ikke bare du som kommer til å leve lenge på den kommentaren😊

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Jeg tror at alle mennesker har fått utdelt hver sine vakre vinger. Og alle mennesker er den beste versjonen av seg sjøl når disse vingene fritt får utfolde seg. Med vinger mener jeg våre beste styrker. Våre positive egenskaper som er med på å forme deg og meg som person. Jeg skriver om min vei mot mitt drømmeliv. Jeg tror at vi til stor grad kan skape vårt liv. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for det å kunne være den beste versjonen av seg selv. Jeg tror at når mennesker gjør det man har LYST til så skjer det spennende ting:) AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits