Jeg håper det aldri slutter!

Nå har det gått snart 2 uker siden tv-serien "Skårungen" var ferdig..

Jeg får fortsatt meldinger av folk som synes programmet var så flott og som heiet på meg.
..og det er så UTROLIG hyggelig;);)

I går fikk jeg en koselig sms fra "mannen bak Marmælen" om at det lå en liten skrei av tre på verkstedet hans og ventet på meg;)

Den hadde han laget fra hele folket som heiet på meg i nord. Wow! Jeg blir helt rørt❤ Det finnes så mange snille mennesker i verden, og jeg er så glad for at jeg på denne reisen har fått oppleve, møtt, hørt fra eller snakket med så mange!

Takk alle sammen❤

..og selvfølgelig kommer jeg til Lofoten og henter den:D Vi sees i Juli;)

Forresten så ble marmælen, albueskjell, Fingertare og "høtten" brukt i påske quiz for barne i år

Håper påskekyllingen ønsket god påske i hele Norge:D:D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Jeg tror at alle mennesker har fått utdelt hver sine vakre vinger. Og alle mennesker er den beste versjonen av seg sjøl når disse vingene fritt får utfolde seg. Med vinger mener jeg våre beste styrker. Våre positive egenskaper som er med på å forme deg og meg som person. Jeg skriver om min vei mot mitt drømmeliv. Jeg tror at vi til stor grad kan skape vårt liv. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for det å kunne være den beste versjonen av seg selv. Jeg tror at når mennesker gjør det man har LYST til så skjer det spennende ting:) AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits