Fra idé til virkelighet

I dag har jeg malt og gjort mine ideer/inspirasjoner om til et maleri. Mitt inspirasjonsinnlegg kan du lese her

Sånn ble det ferdige resultatet:

Jeg elsker farger, det gjør meg glad! Jeg elsker også tanken på å ikke gi opp selvom man mislykkes eller feiler.. Det er bare starten på noe som kommer til å bli enda bedre og mer spennede!

Hva synes dere? Jeg håper i hvert fall noen av dere kan bli inspirert til å fortsette på deres vei mot deres drømmeliv selvom det noen ganger kan føles litt tungt;)
..og husk ikke ta et nei for et nei..

NO -> NEXT OPPORTUNITY :D

4 kommentarer

Jan-Erik

19.04.2017 kl.17:38

Du har malt ett kjempefint bilde, med ett flott og viktig budskap:-)

Niiina :D

21.04.2017 kl.12:49

Tusen takk, Jan-Erik:):) Gøy å kunne male når det er et budskap jeg virkelig liker;)

Kjetil

20.04.2017 kl.22:11

Likte veldig godt fargekombinasjonen i bildene. Nydelige bilder og et budskap til ettertanke. Dette kan du være stolt av. :)

Niiina :D

21.04.2017 kl.12:47

Så gøy at du likte det;) Jeg synes vi alle burde bli tøffere til tørre å feile ;D og gøy å kunne lage et maleri av det.

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Jeg tror at alle mennesker har fått utdelt hver sine vakre vinger. Og alle mennesker er den beste versjonen av seg sjøl når disse vingene fritt får utfolde seg. Med vinger mener jeg våre beste styrker. Våre positive egenskaper som er med på å forme deg og meg som person. Jeg skriver om min vei mot mitt drømmeliv. Jeg tror at vi til stor grad kan skape vårt liv. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for det å kunne være den beste versjonen av seg selv. Jeg tror at når mennesker gjør det man har LYST til så skjer det spennende ting:) AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits