Crispy Fingertare

Årets påskefangst! Fingertaren!

Kan den spises?
-SÅ KLART!

Først kutter du den opp i så tynne strimler som du klarer (viktig!)

Og så bruker du bare delen som er nærmest der hvor taren er festet til bakken (den delen har best/mest smak)

Så freser du strimlene i noen minutter i en varm panne med rapsolje

Tangen skifter farge til grønn med en gang den blir varm.

Tangen er ferdig når den har blitt skikkelig mørkegrønn og crispy!
Viktig å ikke steke den for lenge eller for kort! Så dette må bare prøves ut.
Når du hører "skrapelyd" av tangen i panna så er de sprø og ferdig;)

Tangen er best på vinteren/våren,
Tør du å prøve?

Vel bekomme:D:D

2 kommentarer

Jan-Erik

17.04.2017 kl.19:41

Blir jo fristet til å prøve:-)

Niiina :D

17.04.2017 kl.20:42

Det synes jeg absolutt du bør prøve;) gjerne servert som topping på fersk grillet fisk.. fantastiske råvarer;);)

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Jeg tror at alle mennesker har fått utdelt hver sine vakre vinger. Og alle mennesker er den beste versjonen av seg sjøl når disse vingene fritt får utfolde seg. Med vinger mener jeg våre beste styrker. Våre positive egenskaper som er med på å forme deg og meg som person. Jeg skriver om min vei mot mitt drømmeliv. Jeg tror at vi til stor grad kan skape vårt liv. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for det å kunne være den beste versjonen av seg selv. Jeg tror at når mennesker gjør det man har LYST til så skjer det spennende ting:) AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits