Marmælen-påske

Det er deilig å feire påske ved sjøen, og ekstra gøy ble dette når jeg kunne ta med min egen Marmæl:D
Jeg bærer den stolt overalt!

Som regel har jeg vært på fjellet hver påske, så det er jo klart at det er litt uvant å ta på joggeskoene i steden for skisko.

Men kvik lunsjen og appelsinen er med, og for meg så kan jeg feire påske overalt s lenge disse to tingene er med!

Håper at dere koser dere i ferien, og nyter følelsen av fri. Håper dere klarer å koble skikelig av, slik at dere får ladet batteriene skikkelig. Ingenting er bedre enn å komme "uthvilt og klar" for hverdagen når den plutselig kommer.

Nyt de siste dagene, så snakkes vi etter påske igjen;) Da skal jeg fortelle dere hvordan det gikk da jeg tok en verditest på ei venninne av meg;)

Klem fra ei som elsker ferie <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Jeg tror at alle mennesker har fått utdelt hver sine vakre vinger. Og alle mennesker er den beste versjonen av seg sjøl når disse vingene fritt får utfolde seg. Med vinger mener jeg våre beste styrker. Våre positive egenskaper som er med på å forme deg og meg som person. Jeg skriver om min vei mot mitt drømmeliv. Jeg tror at vi til stor grad kan skape vårt liv. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for det å kunne være den beste versjonen av seg selv. Jeg tror at når mennesker gjør det man har LYST til så skjer det spennende ting:) AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits