Jeg er så stolt!

Jeg er så utrolig stolt av meg selv!

(Det er lov å si det høyt og til seg selv!)

Jeg er stolt av at jeg turte å søke og stolt over at jeg ble plukket ut til å være deltager i "Skårungen"

Fy søren. Dette har vært helt rått. For en reise!

 

Da jeg så dette sitatet første gang så traff det meg midt i hjertet. Akkuratt som alle andre ting som inspirerer meg, så vil jeg tro at også denne inspirasjonen senere blir omgjort til et maleri, sånn som ofte tankene mine blir.

(Forrige gjør-mer-av-det-som-gjør-deg-glad-maleprosjekt kan du lese om her.)

 

If you FAIL, never give up because F.A.I.L means "First Attemt In Learning."

END is not the end. E.N.D means "EFFORT NEVER DIES"

If you get NO as an answer, remember NO means "NEXT OPPORTUNITY"

 

SÅ da er jeg klar for neste mulighet...

 
 

2 kommentarer

Kjetil

10.04.2017 kl.12:33

Hei!

Du har all grunn til å være stolt av deg selv. Helt fantastisk å se deg i aksjon i "Skårungen". Aldri noe syting eller klaging, bare et stort smil uansett utfordring.

Lykke til med nye prosjekter og med drømmelivet. Husk at livet er her og nå.

Klem fra Kjetil

Niiina :D

10.04.2017 kl.22:15

Kjetil: Takk,så hyggelig:) At livet er her og nå er det viktigste å huske på, når det gjelder min vei mot mitt drømmeliv så prøver jeg å nyter jeg hvert sekund på veien:) Og det er helt fantastisk:D:D

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Jeg tror at alle mennesker har fått utdelt hver sine vakre vinger. Og alle mennesker er den beste versjonen av seg sjøl når disse vingene fritt får utfolde seg. Med vinger mener jeg våre beste styrker. Våre positive egenskaper som er med på å forme deg og meg som person. Jeg skriver om min vei mot mitt drømmeliv. Jeg tror at vi til stor grad kan skape vårt liv. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for det å kunne være den beste versjonen av seg selv. Jeg tror at når mennesker gjør det man har LYST til så skjer det spennende ting:) AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits