Gaven fra "han Geir"

Tusen takk for et helt fantastisk eventyr!

Geir ga meg denne før jeg måtte dra hjem. Endelig kunne jeg også få Marmælen, og en helt egen til og med:D

Den skal jeg ha som et minne, hver gang jeg ser på den så skal jeg huske på hvor gøy jeg hadde det.


 

Tusen takk GEIR:)
 

Jeg har ikke ord for hvor takknemlig jeg er!

Så mye flott jeg har lært og opplevd. WOW! Jeg har vært så heldig. Og all den positive responsen:):) TAKK ALLE SAMMEN!

 

Selv om Ole ble for tøff for meg i dag på Skårungen, så føler jeg at jeg har blitt en skårunge likevel:D 

 

Geir: Vi sees jo til sommeren heldigvis:D Gleder meg til å bli med ut i fiskebåten din igjen<3


Da gleder jeg meg til en god klem;)

 

Lykke til videre gutter, måtte den beste vinne<3 

Takk for meg!
 

12 kommentarer

Hermod dagsvik

10.04.2017 kl.00:29

HERMOD: HEI NINA: Synd du ikke nådde helt fram til finalen.Har heiet på deg siden første program. Ellers leser jeg bloggen din hver gang. Synes du skriver så fint om mange ting. God påske til deg.

Niiina :D

10.04.2017 kl.07:57

Hei Hermod;) Ja, det var virkelig nære altså;) Veldig hyggelig at du har heiet på meg og vanvittig kult at du leser bloggen:) Jeg ønsker også deg en strålende påske:)

Finn-Arne Knutsen

10.04.2017 kl.12:49

Heia.

Veldig synd at du gikk ut men du har vist at en trenger ikke å være fødd med sjøvotter og fisklukt i nesen for å nå opp.

Det at du viste at fra gammelt av så måtte damene tisse på bruket, ja, der beviste du at du har tilegnet deg kunnskap.

Lykke til videre !

Niiina :D

10.04.2017 kl.22:17

Takk, Finn:) Jeg lærte så vanvittig mye under det her oppholdet. Mon tro om jeg skal prøve ut det trikset en gang?! Må jo sjekke om det funker:)

Linda-Cesilie

10.04.2017 kl.18:27

Hei. Du er bare super. Jeg er selv oppvokst i Svolvær og har fulgt med alle episodene og heiet på deg. Det var gøy å se deg komme så langt, vi ville du skulle vinne. For oss fra Lofoten er du en "skårunge" uansett. Hilsen linda-cesilie.

Niiina :D

10.04.2017 kl.22:19

Tusen takk Linda:) Det er veldig hyggelig å få så flotte tilbakemeldinger, og jeg føler selv at jeg er godt rusta til å bli med å fiske igjen. Og det er en seier i seg selv. Veldig gøy at så mange av dere fulgte med, det er fantastisk!

Trine Nordheim

10.04.2017 kl.22:45

Råeste,kuleste og den mest utrolig sjarmerene skårungen Nina💕. Du gikk rett inn i ❤ene våre👍. Masse lykke til videre i livet👍

Niiina :D

10.04.2017 kl.23:22

Tusen takk Trine;) Jeg blir helt rørt av så fine ord. Takk!

Anne-Lise

11.04.2017 kl.05:14

Nina, for meg var du den moralske vinneren av Skårungen, og jeg ble skikkelig rørt når du fikk din egen velfortjente marmæl! :-)

Niiina :D

11.04.2017 kl.07:59

Så hyggelig Anne :) Det var der flotteste gaven jeg kunne fått;) det var så kult at Geir tenkte på det og ordnet det helt på eget initiativ :D

Pia

11.04.2017 kl.17:24

Du e den EKTE og BESTE skårunge - for meg og mange flere er du vinneren !!! Lykke til videre i livet <3 Ønsker deg alt godt !

Niiina :D

11.04.2017 kl.20:55

Så hyggelig Pia, Jeg ønsker deg alt godt fremover også, kanskje vi snakkes igjen her på bloggen?:)

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Jeg tror at alle mennesker har fått utdelt hver sine vakre vinger. Og alle mennesker er den beste versjonen av seg sjøl når disse vingene fritt får utfolde seg. Med vinger mener jeg våre beste styrker. Våre positive egenskaper som er med på å forme deg og meg som person. Jeg skriver om min vei mot mitt drømmeliv. Jeg tror at vi til stor grad kan skape vårt liv. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for det å kunne være den beste versjonen av seg selv. Jeg tror at når mennesker gjør det man har LYST til så skjer det spennende ting:) AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits