Jeg er ÅPEN

 

Åpen for nye mennesker.

Åpen for å lære nye aktiviteter.

Åpen får å lære nye ting.

Åpen for å høre andre sine synspunkter.

Åpen for at vi alle kan ha forskjellige meninger.

Åpen for at alle kan ha sin egen tro.

Åpen for at alle er forskjellige.

Åpen for å gi alt/alle en sjans.

Åpen for at alt nytt er gøy!

 

Åpen har jeg vært hele livet, sammen med en god dose nygjerrighet og lærevillighet. Dette er tre ord som beskriver meg godt. 

Da jeg var liten var jeg flinke til å utfordre meg selv i stor grad, tenkte aldri konsekvenser fordi jeg ikke visste bedre. Etterhvert så lærte jeg hva konsekvenser var. Ble fortalt at hvis du gjør sånn og sånn, så skjer det og det. 

I ettertid har jeg skjønt at tanken på alle disse konsekvensene skapte en ramme rundt meg som begrenset mine valg. Ble mer som en frykt for å ikke gjøre noe galt, enn en lyst til å oppleve noe spennende.

Selvfølgelig må vi tenke på konsekvensene av det vi gjør- men jeg vil ikke la de begrense meg!

Vi dere la dere begrense?

 

De siste årene har jeg prøvd å finne tilbake til hvordan jeg var som barn, prøve å glemme konsekvenser og ta livet som det kommer.

Det er virkelig spennende! 

 

Da jeg startet denne bloggen i 2013, så var jeg så blodfan av PIPPI. Jeg er forsatt inspirert, men etter disse årene med hun som forbilde så føler jeg selv at jeg mer og mer har klart å forme det til en livsstil. Det gir meg glød! Jeg vil være en Pippi.

Innlegget om hvordan en pippi er kan du lese her. Hun gjør det hun har lyst til.

"Det har jeg aldri gjort før- det kan jeg helt sikkert klare"

 


Klarer dere å følge lysten mer enn konsekvensene?

 

I kveld dere, så skal jeg i hvert fall følge lysten, vi (Glassverketjentene) skal feire BRONSEmedaljen vi fikk rundt halsen forrige helg. 

Vi skal ut på byen! :D:D Og det er ekstra gøy for oss når vi får en frihelg, for i toppidretten er det ikke mye av det. Og hvis vi får det så er det sjeldent vi kan dra ut. SÅ i kveld dere, blir det god stemning hos GIF-jentene<3 

Gjett om jeg gleder meg!??

<3 <3 <3

 

2 kommentarer

stavangerinmyheart

08.04.2017 kl.11:00

Herlig innlegg. Ønsker deg en flott dag.

Niiina :D

08.04.2017 kl.11:08

Så flott at du synes det;)
I dag er det sol, så da blir det vel ikke annet enn bra;)
Håper du også får en strålende dag.

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Jeg tror at alle mennesker har fått utdelt hver sine vakre vinger. Og alle mennesker er den beste versjonen av seg sjøl når disse vingene fritt får utfolde seg. Med vinger mener jeg våre beste styrker. Våre positive egenskaper som er med på å forme deg og meg som person. Jeg skriver om min vei mot mitt drømmeliv. Jeg tror at vi til stor grad kan skape vårt liv. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for det å kunne være den beste versjonen av seg selv. Jeg tror at når mennesker gjør det man har LYST til så skjer det spennende ting:) AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits