Sms'en som smilte av seg selv :D

Dette var en av sms'ene jeg fikk i dag:

 

"Vil bare takke deg for det du gjør i Skårungen. Din positivitet

og det å ta utfordringer på strak arm uten å syte er bare imponerende. Du

har gitt meg inspirasjon til å stå mer på i mitt eget liv. Uansett hvordan det går i

Skårungen så er det du som er vinneren. Flaggheising med fanfare for deg."

 

Dette er seier for meg! At jeg kan gi mennesker inspirasjon til å stå på mer i sitt eget liv, det setter jeg vanvittig stor pris på. Hadde det vært en jobb som het "Inspirasjon" så ville jeg hatt den. Det å få sånne tilbakemeldinger som gjør at vi mennesker føler at vi betyr noe for andre og det gjør oss glade. Jeg smiler i hvert fall  fra øre til øre og blir varm i hjerterota.

Takk til deg som sendte denne meldingen:)

 

JEG TROR så inderlig på mennesket!

JEG TROR på at det vi sender ut i verden også vil komme tilbake på oss selv.

JEG VET at vi ikke alltid kan bestemme hva som skjer i livene våre, men vi kan bestemme hvordan vi velger å takle det.

 

Og nettopp derfor (!) er det så vanvittig gøy å se at det funker i det virkelige liv!

 

Takk til alle dere som leser bloggen min<3

Det er også veldig stas. For denne bloggen har jeg hatt siden 2013, men aldri turt å si det til noen. Vet egentlig ikke hvorfor, tror det var fordi jeg delte mye av mine tanker om hvordan jeg er på vei mot mitt drømmeliv. Kanskje fordi jeg ikke vet veien før jeg går den?

Men da jeg plutselig ble plukket ut til å være en av de tolv deltakere i Skårungen så gikk det en liten "XXXX" i meg. Nå kom jo alle til å se meg uansett, så da var det bare å stå i det. Og jeg er så glad for at jeg turte.

Det er like skummelt hver gang jeg hopper uti noe. Så hver gang jeg satser, så vet jeg at jeg må satse skikkelig! Enten det er blogging, bløgging(:D), håndballsatsing, reise ut i verden eller bytte jobb. Det fascinerende er at elsker det, og av en eller annen merkelig grunn så lander jeg som regel på beina.

 

På slutten her så slenger jeg på en NOTE TO MYSELF:

"Det er utenfor komfortsona magien skjer"

 

Ha en strålende kveld alle sammen,

Vi sees:)

  

2 kommentarer

Anna

04.04.2017 kl.23:05

Hei Nina!

Du er en helt fantastisk jente! Hele væremåten din inspirerer meg, så denne SMS-en kan jeg skrive under på :) Håper du vinner hele Skårungen!

Hilsen enda en fan :)

Niiina :D

04.04.2017 kl.23:31

Så hyggelig Anna! ;)

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Jeg tror at alle mennesker har fått utdelt hver sine vakre vinger. Og alle mennesker er den beste versjonen av seg sjøl når disse vingene fritt får utfolde seg. Med vinger mener jeg våre beste styrker. Våre positive egenskaper som er med på å forme deg og meg som person. Jeg skriver om min vei mot mitt drømmeliv. Jeg tror at vi til stor grad kan skape vårt liv. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for det å kunne være den beste versjonen av seg selv. Jeg tror at når mennesker gjør det man har LYST til så skjer det spennende ting:) AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits