JADDA!

Jadda!

Å være enda en uke nærmere finalen føles fantasisk:D

Å, herregud hvor gøy(og slitsomt) det er å knekke den nakken og sløye fisken. Det var en helt ny opplevelse å sløye fisk på en ordentlig måte. ;)

150kg fisk ferdigsløyd på noen minutter er moro å ha klart.. Vanvittig å tenke på synes jo jeg.

Veldig gøy å vinne, men utrolig kiipt det var Veronica som stod på andre siden. Jeg ville være sammen med henne lengre<3Du er ei kjempejente<3 Jeg gleder meg til vi plutselig sees igjen flotte deg. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Jeg tror at alle mennesker har fått utdelt hver sine vakre vinger. Og alle mennesker er den beste versjonen av seg sjøl når disse vingene fritt får utfolde seg. Med vinger mener jeg våre beste styrker. Våre positive egenskaper som er med på å forme deg og meg som person. Jeg skriver om min vei mot mitt drømmeliv. Jeg tror at vi til stor grad kan skape vårt liv. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for det å kunne være den beste versjonen av seg selv. Jeg tror at når mennesker gjør det man har LYST til så skjer det spennende ting:) AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits