Hvordan skal jeg toppe dette året neste år?

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, men akkurat nå så skjer det så mye i livet mitt.. Livet føles lekende lett om dagen:D

Kroppen bobler av følelser..

 

Først av alt!

I går fikk jeg en bronsjemedalje i Eliteserien rundt halsen sammen med disse flotte glassverketjentene <3


Er lov å glise med denne i hånda, eller hva Amalie?! <3 

Disse jentene gjorde en fabelaktig jobb i går:D

Jeg er så STOLT

På nyttårsaften i fjor hadde jeg ingen anelse om hva skulle se 2016/2017.. Og nå så har jeg fått være en sesong i eliteserien og vært med på det flotteste LOFOT-realiltyen som man kan se for seg..

 

Jeg elsker at jeg ikke vet hva livet bringer:D:D

Jeg er glad og tilfreds akkurat nå<3

 

Mer om skårungen reisen kommer på neste innlegg;)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Jeg tror at alle mennesker har fått utdelt hver sine vakre vinger. Og alle mennesker er den beste versjonen av seg sjøl når disse vingene fritt får utfolde seg. Med vinger mener jeg våre beste styrker. Våre positive egenskaper som er med på å forme deg og meg som person. Jeg skriver om min vei mot mitt drømmeliv. Jeg tror at vi til stor grad kan skape vårt liv. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for det å kunne være den beste versjonen av seg selv. Jeg tror at når mennesker gjør det man har LYST til så skjer det spennende ting:) AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits