Håper på fisk i buksa i dag også;)

Forrige uke så hadde jeg buksa full av fisk!

og jeg er klar for å fylle opp oljehyra igjen!

Oljehyra det er den oransje flotte buksa jeg har på på bildet for de av dere som lurte på det;)

...og som jeg gleder meg til å kjempe med nebb og klør for at Sivertsen jr, skal bestå atter en gang:D

I kveld så skjer det mye gøy:

- 18.30 så spiller vi (Glassverket) siste seriekamp i Eliteserien mot Oppsal borte hvor vi er nødt til å ta minst 1poeng for å være sikre for å få bronsemedaljen. Og det hadde vært helt vanvittig å få være en del av et lag som er 3.best i Norge. Ikke rart læringskurven har vært bratt siden 3.div forrige sessong. Selvom jeg ikke skal spillle selv i morgen, så skal jeg heie fra Tribunen. #Glaigif

-20.15 går startskuddet på episode 7. av skårungen, og tro meg.. Jeg er like spent som dere! :D:D

Hvordan tror dere det går i kveld?

 

HEIA GLASSVERKET!!

og 

HEIA SIVERTSEN JR!!
 

2 kommentarer

Martin

02.04.2017 kl.23:12

Var litt skeptisk til hva en makeupartist kunne bidra med på Lofotfiske, men du har effektivt knust alt som var av fordommer. Det du har vist av innsats og innstilling er helt rått, så nå håper jeg du får bli i eventyret så lenge som mulig. Hvis det finnes rettferdighet her i verden, så vinner du hele greia :) Heia Nina, heia Sivertsen Jr.!

Gratulerer så mye med bronsen!

Niiina :D

03.04.2017 kl.02:09

Tusen takk for så mange flotte ord????Vi får håpe rettferdigheten seirer til slutt!
Og medaljen rundt halsen gjorde kvelden ekstra fin??

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Jeg tror at alle mennesker har fått utdelt hver sine vakre vinger. Og alle mennesker er den beste versjonen av seg sjøl når disse vingene fritt får utfolde seg. Med vinger mener jeg våre beste styrker. Våre positive egenskaper som er med på å forme deg og meg som person. Jeg skriver om min vei mot mitt drømmeliv. Jeg tror at vi til stor grad kan skape vårt liv. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for det å kunne være den beste versjonen av seg selv. Jeg tror at når mennesker gjør det man har LYST til så skjer det spennende ting:) AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits