Om jeg hadde meldt meg på igjen?

Hvis jeg skal være helt ærlig, så lurte jeg veldig på hvordan det kom til å være å eksponere seg selv på den måten det er å være med i en "fiskerelity". Jeg lurte på hvordan alt kom til å bli. Hvordan tilbakemeldingene skulle bli? Skulle jeg måtte tåle å høre mye kiipt fra folk? 

og selvfølgelig dukket også spørsmålet opp:

Hva om jeg ble fremstilt som en jeg ikke er?

 

No worries - Jeg kan nesten ikke tro at det er sannt!!

Så utrolig mange flotte tilbakemeldinger! 

Jeg har faktisk ikke fått en eneste tilbakemelding som er negativ (enda), og det er stort for meg. Jeg er så glad for at det finnes så mange flotte personer der ute. Jeg er så glad for at godheten bor i alle mennesker og at de fleste velger å ta den frem. At så mange mennesker (kjente og ukjente) tar seg tid til å si fine ting er virkelig fantastisk.

For meg så føles det ikke ut som at jeg har vært med på et reality-program, det føles mer ut som at jeg har vært på en eventyrreise i Lofoten som tilfeldigvis har blitt filmet:D 

 

Om jeg hadde meldt meg på igjen?

JA!

Uten tvil :D
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Jeg tror at alle mennesker har fått utdelt hver sine vakre vinger. Og alle mennesker er den beste versjonen av seg sjøl når disse vingene fritt får utfolde seg. Med vinger mener jeg våre beste styrker. Våre positive egenskaper som er med på å forme deg og meg som person. Jeg skriver om min vei mot mitt drømmeliv. Jeg tror at vi til stor grad kan skape vårt liv. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for det å kunne være den beste versjonen av seg selv. Jeg tror at når mennesker gjør det man har LYST til så skjer det spennende ting:) AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits