Å dele rom med Oddmund

Det er så mange som spør om mye rart ang ting som har skjedd på "Skårungen"

Det som går igjen oftest er:

"Hvordan var det å sove på rom alene med Oddmund når dere bare var 2 stk igjen på laget deres?"

 

Og da må jeg le, for vi ble jo putta inn i det lille firemannsrommet dagen etter vi hilste på hverandre alle mann. Daniel, Oddmund, Suzanne og jeg. Og det jeg ler av er at jeg tenkte aldri tanke på at det var rart. Jeg tenkte bare at sånn var det.

Samme som når Suzanne røk ut, så var det gutta og meg igjen på rommet. Tenkte kanskje at det var litt rart, men tenkte også at det var bare sånn det skulle være. 

Og når Daniel dro hjem så ble det Oddmund og meg som skulle dele rommet. :D:D

(Ja, fikk ikke vridd bilde, noen som har tips hvordan man gjør det på denna siden? #nube)

Da var det jo sånn det måtte bli:)

Vi lo av det begge to.

 

Heldigvis så er jeg vant til å sove på turisthytter når jeg går i fjellet, så det å sove ved siden av folk jeg ikke kjenner er helt okei :D Og når man er på innspilling sånn som vi var, så blir man fort kjent siden man lever sammen 24/7.

Og når jeg først skulle dele rom med en annen mann der oppe i Lofoten, så er jo Oddmund verdens herligste mann;) FLAX;)

 

Krysser fingrene for at vi fortsatt er to etter morgendagens episode. 

NRK--> søndag --> 20.15

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Jeg tror at alle mennesker har fått utdelt hver sine vakre vinger. Og alle mennesker er den beste versjonen av seg sjøl når disse vingene fritt får utfolde seg. Med vinger mener jeg våre beste styrker. Våre positive egenskaper som er med på å forme deg og meg som person. Jeg skriver om min vei mot mitt drømmeliv. Jeg tror at vi til stor grad kan skape vårt liv. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for det å kunne være den beste versjonen av seg selv. Jeg tror at når mennesker gjør det man har LYST til så skjer det spennende ting:) AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits