Variasjon gir motivasjon

Sånn er det i hvert fall for meg - uansett hva!

Variasjon er det som gir mitt liv spenning, jeg elsker å prøve en nye ting. Enten det er nye aktiviteter, om det gjelder mat, hvordan jeg trener osv.

Jeg elsker for. eks å flytte og starte i ny jobb (har gjort begge deler 3ganger så blir jo ikke så ofte, men det tror jeg de rundt meg synes er okei;)) Den følelsen å starte med blanke ark er vanvittig deilig.. Elsker det!

 

Denne bloggen startet jeg jo i hovedsak for at jeg skulle skrive mens jeg prøver å finne mitt drømmeliv. For meg handler det om å ha det bra. Det handler om å gjøre ting jeg har lyst til, handlinger jeg blir glad av. Være sammen med mennesker som fyller meg opp med energi. Sørge for at kjærlighetstanken er full.

Da jeg startet å blogge visste jeg ikke hva det kom til å bli av denne bloggen, visste heller ikke hva det kom til å bli av mitt drømmeliv, og det vet jeg ikke enda. Men det jeg vet er at jeg trives med livet mitt akkurat her og nå, og det er jeg sikker på er en fin navigasjon på at jeg er på riktig vei:)

Jeg stopper ofte opp og ser tilbake på livet mitt (gjerne noen år), og kjenner etter om jeg er førnøyd. Dersom jeg kjenner at alt er bra så fortsetter jeg i samme retning. Hvis jeg kjenner at  det ikke er sånn som dette jeg vil leve livet mitt så prøver jeg å gjøre noen endringer.

Enklere sagt enn gjort! ;) (jeg får det ikke alltid til selv, men prøver så godt jeg kan)

Jeg tror ting skjer for en mening, jeg tror på timing.. Så nå venter jeg på neste steg på veien;)

Er ikke sikker på hva det blir enda heller, men at det skjer det vet jeg:D

 

Vet du hva drømmelivet ditt er?  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Jeg tror at alle mennesker har fått utdelt hver sine vakre vinger. Og alle mennesker er den beste versjonen av seg sjøl når disse vingene fritt får utfolde seg. Med vinger mener jeg våre beste styrker. Våre positive egenskaper som er med på å forme deg og meg som person. Jeg skriver om min vei mot mitt drømmeliv. Jeg tror at vi til stor grad kan skape vårt liv. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for det å kunne være den beste versjonen av seg selv. Jeg tror at når mennesker gjør det man har LYST til så skjer det spennende ting:) AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits