"Skårungenlivet" fikk frem det beste i meg

"Skårungenlivet" gjorde noe med meg. Vi var ute hver dag, og for dere som ikke kjenner meg så er det noe jeg blir veldig glad av. Jeg elsker å være ute å kjenne sola skinne i fjeset. Det var konkurranser hver dag, det vekket noe i meg. Noe som hadde vært borte en stund og som jeg hadde savnet. Konkurranseinstinktet kom tilbake - for fullt!
 
 
1 uke etter jeg kom hjem fra innspillingen i fjor bestemte jeg meg. 
 
Jeg skulle ta opp kampen mot håndballen. Jeg ville prøve meg i eliteserien. Glassverket. Drammen.
 
Hadde aldri spilt 1.divisjon eller eliteseriehåndball, men følte jeg hadde et ubrukt potensiale som måtte testes ut før håndballkroppen ikke ville lengre. For meg handlet det om å følge hjertet. Jeg ville gjøre mer av det jeg ville innerst inne. Jeg var klar for å gi av meg selv og klar for å forhåpentligvis få masse tilbake.
 
Jeg var livredd. Livredd for å tørre. Det er utenfor komfortsona magien skjer, og det kan jeg skrive under på.
DETTE året har vært helt rått:D:D
 
 

 
Foto: Eivind  Brennhovd Holdt
 
 
FOR EN START PÅ SESSONGEN!!
Vi kvalifiserte oss til gruppespill i Champions Leauge:
 


Bare det å få være en del av den flotte gjengen her er så flott. Jeg har lært så sinnsykt mye denne sesongen og læringskurven har vært bratt! Rett opp faktsk;)

Det har vært blod, svette og tårer. Virkelig! 

Da jeg ble med i oppkjøringen i begynnelsen av Juni 2016, så forstod jeg ikke hvordan jeg skulle klare å holde ut med å trene hver dag og flere ganger om dagen noen ganger i uka. Men det rare er at det gikk! ;)
Jeg var så stolt etter jeg hadde fullført oppkjørings måneden. 

-og nå har jeg snart fullført 10 måneder. 

 

Vi har igjen 3 seriekamper, og de blir avgjørende for om det blir sølv, bronsje eller den kjipe 4plassen.

Dette blir spennede hele veien. 

 

Heia Glassverket!!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Jeg tror at alle mennesker har fått utdelt hver sine vakre vinger. Og alle mennesker er den beste versjonen av seg sjøl når disse vingene fritt får utfolde seg. Med vinger mener jeg våre beste styrker. Våre positive egenskaper som er med på å forme deg og meg som person. Jeg skriver om min vei mot mitt drømmeliv. Jeg tror at vi til stor grad kan skape vårt liv. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for det å kunne være den beste versjonen av seg selv. Jeg tror at når mennesker gjør det man har LYST til så skjer det spennende ting:) AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits