OI!!! Vanvittige tall..

Nygjerrigper!

Det er vi alle.. :D

Når man er med i en realityserie sånn som vi er i SKÅRUNGEN blir vi deltagere tatt veldig godt vare på og fortalt hvor brutal og hvor flott virkeligheten kan bli. Vi får blant annet råd om å ikke lese i kommentarfeltene (seff!) og ikke bli skuffet om programmet ikke blir en hit. OG at programmet går dårlig så er det på grunn av de som lager programmet og ikke på grunn av oss som er med.

Kommentarfeltene leser vi jo uansett (helt til vi ser noe som ikke er så hyggelig, da skjønner man hvorfor man er blitt advart;))

Og seertallene er man jo så nygjerrig på.

Heldigvis har det blitt en kjempebra start!  Når seertallene er over det dobbelte av 71 grader nord KJENDIS så er det jo klart at det er morro :D

Nesten 600 000 mennesker så første episode linert!! WOW!

 OG for en respons!! 

Så mye positiv tilbakemeldinger fra kjente og ukjente . Det varmer! Folk er så snille:D

 

 

 

 

3 kommentarer

Hege Trovåg

15.03.2017 kl.22:41

Så gøy! :D

Niiina :D

15.03.2017 kl.22:54

Om a! ;) FANTASTISK:)
Du har forresten en veldig kul blogg, jeg er en sånn 1000 hobbyideer-type selv så der kommer jeg nok til å hente en god del inspirasjon fremover;)

Hege Trovåg

15.03.2017 kl.22:56

Takk, kom gjerne med tips til meg også! :D

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Hei og hopp, jeg er oftest fan av livet.. Jeg går ikke å venter på at livet skal bli perfekt, jeg skaper mitt DRØMMELIV. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige og jeg kommer videre på veien mot mitt drømmeliv:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for å å ut det beste i mennesker, det å kunne være den beste versjonen av seg selv. AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits