"PUBLISH"

OMG!!

Jeg skulle egentlig ikke publisere.. enda!

Jeg skulle trykke på knappen ved siden av, men vips så ble siden min publisert. Jeg må innrømme at jeg fikk litt hetta! Siden var jo ikke klar, tekstene var uferdig, bildene var ikke som jeg ville. Den var ikke perfekt!

 

Men så kom jeg til å tenke på en ting en klok dame ved navn Hilde Kloppbakken sa en gang: De som klarer å være uperfekte er de som får ting gjort. Og det er bedre å få ting gjort enn å alltid skulle få det så perfekt at man aldri får noe gjort. (det var ikke ordrett, men budskapet var rett)

så!

Jeg lot den være publisert selv om jeg håpet at ingen skulle se den før jeg gjorde meg helt ferdig, det resulterte i litt effektiv jobbing.

Jeg er fortsatt ikke helt ferdig, men er stolt av siden min så langt..

Dette er en plattform jeg skal dyrke godt fremover,

du kan besøke siden min her ;)

 

Jeg mener at vi selv kan velge hvordan vi takler det som skjer med oss. Det er mye i livet vi ikke kan forutse eller bestemme, men det jeg vet er at vi kan velge hvordan vi vil tenke når vi blir utsatt for noe uventet.

 

VAKRE VINGER - Hvordan velger du å takle det som skjer rundt deg?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Hei og hopp, jeg er oftest fan av livet.. Jeg går ikke å venter på at livet skal bli perfekt, jeg skaper mitt DRØMMELIV. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige og jeg kommer videre på veien mot mitt drømmeliv:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for å å ut det beste i mennesker, det å kunne være den beste versjonen av seg selv. AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits