Jeg har laget min første hjemmeside!

Et nytt steg på veien.

Jeg har lenge brukt tid på å finne ut hvem jeg er, hvordan jeg vil være og hva jeg vil. Og akkurat den reisen har vært så spesiell. Så unik.

Jeg vil dele den med andre!

JEG vil hjelpe andre med det samme. Gjennom 10 år med selvutvikling har jeg lært så utrolig mye. Jeg er utdannet frisør, makeup artist, personlig trener og tatt reiki healing kurs 1 og 2.

 

Jeg drømmer om å få jobbe med hele mennesket! Å få utsiden til å matche den fantastiske innsiden. Få innsiden til å blomstre. Vi alle har noen vakre vinger. la oss slippe de løs.

 

Derfor har jeg laget en hjemmeside som tilbyr mine tjenester. Å lage en hjemmeside er lett. Men å finne mot til å tørre å publisere skulle vise seg å være vanskligere enn først antatt!?

Men..

..jeg skal! Jeg skal være tøff! Og jeg tør! Det beste av alt, er at jeg på en eller annen rar måte vet at det kommer til å gå bra:) det er en følelse inni meg som bare venter på å komme ut i det jeg trykker på "publiser" hjemmesiden.  

 

Det blir ikke lenge til, det kjenner jeg.. ... jeg lover dere.. 

 

Hva er det du skulle ønske du turte å gjøre i dag?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Hei og hopp, jeg er oftest fan av livet.. Jeg går ikke å venter på at livet skal bli perfekt, jeg skaper mitt DRØMMELIV. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige og jeg kommer videre på veien mot mitt drømmeliv:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for å å ut det beste i mennesker, det å kunne være den beste versjonen av seg selv. AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits