Do more of what makes you happy!

Jeg skulle så inderlig ønske at jeg kunne hjelpe alle mennesker der ute. Til å forstå at du er bra nok!

Bra nok for verden der ute. Bra nok for sosiale medier. Bra nok for vennene dine. Bra nok for familien din. Men aller mest- bra nok for deg selv.

 

Vi lever i en verden hvor vi hele tiden higer etter å bli bedre. Vi skal bli penere, bli tynnere og bli gladere. Vi higer etter å få flere likes. 

Hele denne surrealistiske instagram verden gjør at vi glemmer bort å være takknemlige. Vi vil hele tiden forbedre oss. Hva om vi i steden hadde vært takknemlige for hva dagene bringer? Eller i hvert fall være takknemlige for at vi i stor grad kan påvirke hva dagene bringer?

Jeg tror vi alle har godt av å finne frem vår egen positive egoist- livsnyter i oss.. Du hjelper alltid venninna di, morra di og tanta di. Hva med å starte med deg selv? Å sette deg selv i første rekke. Da kan du nemlig skape deg det livet du ønsker.

 

SÅ, hva har du lyst til i dag?

 

Her har budskapet mitt blitt til et maleri igjen :D:D

 

Husk å sette av tid til ting som gjør deg glad:) 

 

 

 - Hva gjør deg glad?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Hei og hopp, jeg er oftest fan av livet.. Jeg går ikke å venter på at livet skal bli perfekt, jeg skaper mitt DRØMMELIV. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige og jeg kommer videre på veien mot mitt drømmeliv:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for å å ut det beste i mennesker, det å kunne være den beste versjonen av seg selv. AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits