Jeg vil være en DO'er!

JEG VIL VÆRE EN DO'ER!

..en som gjør drømmer til virkelighet..

 

 

Jeg har ikke noe lyst å sitte på gjerde i mitt eget liv,.    

JEG VIL skape.. drømme... gjøre... leve.. og oppleve! 

Jeg vil gjøre det jeg har lyst til!

 

 

Jeg kan rett og slett ikke tillate meg selv å bli gammel, og se tilbake på at livet bare ble sånn som det ble. Jeg har selv ansvar for hvor mye spenning som skjer i mitt liv. Jeg er min egen skaper!

Når jeg blir gammel da vil jeg sitte i lenestolen min å tenke tilbake på alle de fine år og opplevelser.

Og dere, de fine opplevelsene de skapes NÅ..

Kom igjen, lev!

 

Jeg tok ansvar for mitt liv! 

Etter at jeg i 2014 plutselig hadde vært i Vietnam og bodd på Bali, og livet åpnet seg opp så startet 2015 med ny jobb og 1 måned i Himalayafjellene. Vi dro rett etter påsken.

For en tur!

 
Med verdens vakreste fjell, Amadablam og et par ørner i bakgrunn, var det umulig å ikke være blid:) Turen skulle gå videre til Mount Everest basecamp og enda høyere opp til Island Peak 6189 Moh (!!!)
 
 
For en følelse! 
 
 
VI KLARTE DET!
 
 
 
 - Hvilke drømmer vil du gjøre til virkelighet?


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Hei og hopp, jeg er oftest fan av livet.. Jeg går ikke å venter på at livet skal bli perfekt, jeg skaper mitt DRØMMELIV. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige og jeg kommer videre på veien mot mitt drømmeliv:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for å å ut det beste i mennesker, det å kunne være den beste versjonen av seg selv. AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits