VAKRE VINGER

Beautiful wings can?t fly without you stod det på et pynteflagg på ei sjappe på bali da jeg var på backpacking der. Fra første gang jeg så den setningen så gjorde det noe meg. Det er jo dette jeg står for! Aldri før hadde jeg klart å sette ord på hvor flotte vi mennesker med våre ulikheter er før denne setninga. Den sier alt!

«Vakre vinger kan ikke fly uten deg»

For å få mest kraft i mitt budskap liker jeg å male det:

 

Jeg tror at alle mennesker her i verden har fått utdelt flotte fargerike og unike vinger. Vinger som er skapt for å brukes. Med vinger mener jeg egenskaper, personligheter, verdier, spisskompetanser, klokskap, hva du er ment for her i verden. Så åpne øynene dine opp. Tørr å se hvor fantastisk du er. Tro på det alle andre sier om deg. Det er sant!

Og som setningen sier, det er først når du oppdager dine egne vinger du kan begynne å bruke dem. Du kan fly hvor du vil.  Alle mennesker har vinger. Og alle vinger kan fly.

Tenk deg da hva slags verden som åpner seg opp. Hva slags mennesker du blir kjent med. Hva slags jobber som vil bli kasta etter deg? Hva slags utstråling og energi du signaliserer til andre. Dette vil tiltrekke deg mer av det du og de vakre vingene dine trenger.

 

 

Så, hva består vingene dine av?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Hei og hopp, jeg er oftest fan av livet.. Jeg går ikke å venter på at livet skal bli perfekt, jeg skaper mitt DRØMMELIV. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige og jeg kommer videre på veien mot mitt drømmeliv:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for å å ut det beste i mennesker, det å kunne være den beste versjonen av seg selv. AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits