Hva er det jeg vil?

Are you HAPPY?   --> keep going
Are you NOT HAPPY  --> change something!
 
 
Jeg måtte ta et oppgjør med megselv..
Hva ville jeg!?
 
Høsten 2013 var som sagt en tung jobbehøst. Jeg trivdes ikke på jobben. Men var der likevel hele tiden. Jeg jobbet som frisør på kjøpesenter, og arbeidstidene var til alle døgnets tider. Jeg ønsket meg et liv der jeg selv kunne bestemme hva jeg skulle gjøre, ikke legge opp alt etter når jeg måtte jobbe.. Jeg jobbet masse og ga alt, men følte jeg ikke fikk noe tilbake. Det var energitappende. Enten var jeg på feil plass eller så var jeg i feil yrke.
 
Hvordan skulle man kunne holde ut om man ikke får noe påfyll noe sted?
 

 

Heldigvis for meg skulle jeg få påfyll:)

Jeg møtte han kjekkassen her. Vi blei kjærester. Han gjorde meg gla'! Han fyllte meg opp:D:D 

 
 

Jeg tok 3,5 ukers ferie og vi, VI stakk på backpacking i Vietnam!

Der skulle jeg finne ut av hva jeg ville;) !

 

..Og gjett om a;) Jeg er ei jente som liker veldig mye forskjellig, Vi coachet hverandre og brukte hverandre som sparringspartnere. Vi fant ut av våre verdier. Akkurat som brikkene sakte men sikkert begynte å falle på plass.

Jeg følte meg lettet! Lettet av å kunne føle hjertet.

Hjertet mitt sa at jeg skulle ta permisjon fra jobben hele høsten og studere PT på Bali, så høsten 2014 blei ikke så værst;)

 

Når jeg kom hjem i desember sa jeg opp jobben! ;)

 

 - Er du på riktig sted akkurat nå?

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Hei og hopp, jeg er oftest fan av livet.. Jeg går ikke å venter på at livet skal bli perfekt, jeg skaper mitt DRØMMELIV. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige og jeg kommer videre på veien mot mitt drømmeliv:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for å å ut det beste i mennesker, det å kunne være den beste versjonen av seg selv. AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits