Jeg er så gla' atte hjælp :D:DIkke visste jeg at dette skulle bli mtt første blogginnlegg. Jeg visste heller ikke at jeg skulle begynne å blogge. Men jeg er så gla' - full av energi. JEG bobler!

I går fikk jeg en mail hvor det stod at mitt bilde som jeg sendte inn til Den Norske Turistforeningen sin sommerkonkurranse var plukket ut som 1 av 10 finalister. Totalt var det over 1200 bilder som var sendt inn. Dette lyste opp hele dagen. KNALLKNÆST! Vinneren kåres i løpet av september, og faktisk..
.. Jeg har en rimelig god følelse!

 

MITT vinnerbilde finner du her:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151566501481971&set=a.10151566500741971.1073741839.193026981970&type=1&theater

 

Jeg krysser fingrene. Håper på det beste. Tror på det beste. Og veit at det beste er mer en godt nok!

 

 

 - jeg danser av glede!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Niiina :D

Niiina :D

27, Drammen

Jeg tror at alle mennesker har fått utdelt hver sine vakre vinger. Og alle mennesker er den beste versjonen av seg sjøl når disse vingene fritt får utfolde seg. Med vinger mener jeg våre beste styrker. Våre positive egenskaper som er med på å forme deg og meg som person. Jeg skriver om min vei mot mitt drømmeliv. Jeg tror at vi til stor grad kan skape vårt liv. Jeg elsker å drømme de villeste fantasier helt til de en vakker dag blir virkelige:D Jeg tror alle mennesker kan! Tør du bli med å drømme? Jeg brenner for det å kunne være den beste versjonen av seg selv. Jeg tror at når mennesker gjør det man har LYST til så skjer det spennende ting:) AKKURAT NÅ OM DAGEN blir det mye blogging om Lofoteneventyr "Skårungen" som er et resultat av at jeg gjorde det jeg ville:D Du kan se programmet på nrk1 søndager og mandager:)

Kategorier

Arkiv

hits